West Boutique

Inschrijven

CJB Kortrijk wenst het gerechtelijk jaar 2021-2022 spetterend af te sluiten! Daarom organiseert zij op vrijdag 10 juni 2022 een uniek én onvergetelijk festival. Wij garanderen u dat u dit event niet zal willen missen!

Voor wie? Voor advocaten alsook hun secretariaatsmedewerkers. Andere personen zullen wij jammer genoeg moeten weigeren.

Locatie? Nuba-r te Menen.

Zoals het bij een festival hoort, zullen er verschillende eetstanden zijn om uw hongerige maag te stillen alsook drankstanden om uw dorst te lessen tijdens al het feestgedruis. Wij zijn tevens verheugd te kunnen aankondigen dat ons eigen 747 bier tijdens het festival opnieuw verkrijgbaar zal zijn.

Inschrijven kan via bovenstaande knop of via de QR-code op de affiche.

Hieronder vinden jullie de praktische informatie.

Wij hopen u alvast in grote getale te mogen ontvangen!

Poster West Boutique

Line up

19u30 Opening deuren
20u00 The Bumblebeez
22u00 Flip Kowlier
23u30 Lisa Jordens (DJ)
03u00 Einde

Tickets

Tickets zijn enkel in voorverkoop verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en tot uiterlijk 29 mei 2022 via het scannen van de QR-code op de affiches of via de link op deze website. Er is geen mogelijkheid om tickets de avond zelf nog aan de deur te kopen.

De bedragen voor de aangekochte tickets mogen gestort worden vóór 31 mei 2022 op IBAN BE43 6301 3850 0501 met mededeling voornaam en familienaam + Festival of Combi of Brunch afhankelijk van de door u gekozen formule.

!Let op: Je ticket is enkel geldig na betaling. Geen geldig ticket is geen toegang tot het festival! Wij kunnen geen betaling ter plaatse aanvaarden.

Formules

1. Festival - 60 EUR

Een festivalticket geeft je op 10 juni 2022 vanaf 19u30 toegang tot West Boutique te Nuba-r om los te gaan tijdens de spetterende optredens van onze verschillende artiesten en bands. In de ticketprijs is eveneens een gratis consumptiekaart t.w.v. 20 EUR alsook een gratis midnight snack inbegrepen.

2. Combi (festival + camping + luxebrunch) - 70 EUR

Een combiticket geeft je op 10 juni 2022 vanaf 19u30 toegang tot West Boutique te Nuba-r om los te gaan tijdens de spetterende optredens van onze verschillende artiesten en bands. In de ticketprijs is eveneens een gratis consumptiekaart t.w.v. 20 EUR alsook een gratis midnight snack inbegrepen.

Na het festival is er de mogelijkheid om te overnachten op de West Boutique camping. Hierbij is het meebrengen van een eigen (smijt)tent vereist. Indien u aangeeft in het aanschrijvingsformulier dat u ter plaatse wenst te overnachten, ontvangt u hiertoe ten gepaste tijde de concrete informatie.

Na een heerlijke (en korte) nacht op de West Boutique camping kan er vervolgens vanaf 10u00 gebruncht worden te Nuba-r. Er kan aangeschoven worden voor de luxebrunch tot uiterlijk 11u30. Tijdens deze luxebrunch kan er gesmuld worden van koffiekoeken, pistolets met zoet en hartig beleg, koffie en/of thee, versgeperst fruitsap, etc.

Overnachting ter plaatse is evident niet verplicht om van deze luxebrunch te genieten. U kunt ‘s morgens zeker terugkomen om bij ons aan tafel te schuiven en na te praten over het geweldig feestje van de avond voordien.

3. Brunch - 25 EUR

Een brunchticket geeft je op 11 juni 2022 vanaf 10u00 toegang tot West Boutique te Nuba-r om te genieten van een heerlijke luxebrunch. Er kan aangeschoven worden voor de luxebrunch tot uiterlijk 11u30. Tijdens deze brunch kan er gesmuld worden van koffiekoeken, pistolets met zoet en hartig beleg, koffie en/of thee, versgeperst fruitsap, etc.

Thema

Het thema van dit festival is “a touch of bohemian”.

Betalingsmogelijkheden

Wij werken met drankbonnen per 10 EUR. U kunt deze ter plaatse zowel met cash als met bankcontact betalen (Payconiq is niet mogelijk).

Er is nadien geen refund mogelijk n.a.v. niet-geïnde drankbonnen.

Locatie

Nuba-r: Oostkaai, 8530 Menen

Je vindt Nuba-r makkelijk door volgende coördinaten in je GPS-toestel in te geven: Oostkaai 18, 8930 Menen. Eenmaal je bent aangekomen bij Koi Farm Fournier | Vijverspeciaalzaak dien je de baan verder te volgen tot je op de parking van Nuba-r komt.

Er is gratis parking voorzien voor de ingang van Nuba-r (zie kaartje).

Kaart