SLOTACTIVITEIT: Closing Night Balie Kortrijk

vrijdag, 22 juni 2018

Samen thuis, samen uit. Dat geldt niet alleen voor ons als advocaat als individu, maar bovenal als advocaten aan één balie.

Laat ons dan ook nog eens een laatste keer thuis vieren. Tijd voor feest, tijd om blijhartig samen te komen om het einde van ons werkjaar én het einde van de Kortrijkse balie in de bloemetjes te zetten. En dat zijn we ook van plan.

U ontving intussen al de save the date voor onze closing night van de Kortrijkse balie. 22 juni a.s. stond dan ook al eerder met stip in uw agenda. Tijd om u daadwerkelijk in te schrijven.

Wij nodigen u bij deze zeer graag uit voor een zomerse luxe-barbecue met aansluitend dansfeest in de prachtige locatie van 
‘Goed Ten Houte’, één van de zeldzame gesloten rustieke vierkantshoeves in ons geliefde Kortrijk.

Een unieke droomlocatie met prachtige tuinen en terrassen, een boomgaard, een vijver en een authentieke tijdloze binnenkoer. Een charmant kader in het groen waar we graag met u het glas willen heffen.

Een mooier en meer gemoedelijk slot van ons werkjaar én van dat van onze balie lijkt ons niet mogelijk.

Zoals eerder aangegeven, richten we ons enkel op advocaten. U begrijpt. Dat maakt dat iedereen - nog voor een laatste keer - de volle aandacht kan geven aan de nu-nog-gewoon Kortrijkse confraters en een gepast afscheid kan nemen.

Met het aansluitend dansfeest willen we de slotactiviteit naar een hoogtepunt brengen. Dit alles met een all-in formule voor de luttele prijs van 50 euro voor leden en 60 euro voor niet-leden.

Hét moment bij uitstek om samen het gerechtelijk verlof en de pré-start van een nieuwe balie te vieren.

Inschrijven kan nog tot 15 juni a.s. via info@cjbkortrijk.be.

Kom gerust af in grote getale. We hebben tenslotte allemaal redenen om te vieren op het einde van het jaar.